Зустріч бійців АТО з вихованцями ДНЗ "Сонечко"

26 листопада, напередодні Дня Збройних сил України в дитячий садочок «Сонечко» смт. Томашпіль завітали захисники нашої держави – бійці АТО, які нещодавно  прибули у десятиденну відпустку до рідних домівок. Малеча, батьки вихованців та вихователі радо зустріли героїв: Лівинського Андрія (с.Кислицьке), Кошаринського Олега (смт.Томашпіль), Немировського Олександра (смт.Томашпіль), Гладія Олександра (смт.Томашпіль), Подковського Руслана (с.Комаргород.). 
З вітальним словом до захисників звернулись вихованці садочка,  читали вірші одного із героїв – старшого кулеметника другого відділення 4 взводу, 2 роти батальйону оперативного спецпризначення Національної Гвардії України Олександра Немировського  та нашої землячки поетеси Лариси Заболотної-Місецької.  Діти з радістю співали бійцям українських пісень, виконували запальні таночки, грали разом ігри : «Перетягни канат», «Попади в ціль». Захисники  продемонстрували діткам що таке бронежилет, каска, фляга для води, наколінники. Діти уважно все роздивлялись, приміряли…батьки вихованців витирали на очах  сльози.. 
Один із бійців Олександр Немировський повернув  дітям цінний для бійців подарунок - малюнок з дитячими  долоньками, який колектив дитсадочка «Сонечко» ще влітку передав хлопцям  на передову. Тепер він  зберігатиметься у куточку «Галерея слави», створеного у дитсадочку, під назвою «Обпалений війною». Разом з цим, боєць подарував садочку саперну лопатку,  щиро сподіваючись, що вона буде використовуватись лише в мирних цілях -  дітки садитимуть нею квіти.
 Батьки і працівники «Сонечка» теж приготували подарунки для бійців: пакунки з продуктами та гігієнічні набори. Бажали, аби швидше стихли гармати, щоб скрізь було чути дитячий сміх, щоб засяяло мирне сонце над нашою рідною землею, щоб війна закінчилась..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини