З нагоди Дня журналіста

З нагоди свята Дня журналіста в РКП «Редакція газети і радіомовлення «Томашпільський вісник»  відбувся урочистий захід. Представників засобів масової інформації Томашпільського району  із професійним святом вітали голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний та заступник голови районної ради Валентина Залюбівська. Шановані гості побажали  журналістам здоров’я, натхнення, бажання працювати та можливостей для розвитку, а також Божого благословення на хороші справи.
«Від імені колективу райдержадміністрації та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом. Ваше палке слово піднімає дух, зміцнює віру, вселяє надію та є безцінною підтримкою на невпинному шляху в майбуття. Дякую вам за конструктивну співпрацю і взаєморозуміння, за принципове дотримання високих журналістських стандартів. Нехай повсякчас вас супроводжують удача і творче натхнення!- додав Олександр Закорченний.
За плідну працю, професіоналізм, компетентність, активну життєву позицію працівників районної газети було нагороджено Подяками райдержадміністрації та районної ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини