Відзначили День Національної поліці України

Вчора з нагоди професійного свята Дня національної поліції України в залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості, під час яких було вшановано тих, хто робить вагомий внесок у забезпечення миру і спокою в суспільстві. Представників поліції  привітали перший заступник голови  районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, зазначивши:
«Щоб бути поліцейським, потрібно не тільки надіти форму і вивчити всі закони, взяти на замітку всіх неблагонадійних громадян… Потрібно, до того ж, носити в серці добро і честь, добре розбиратися в людях і розуміти саму суть нашого життя…  » та заступник голови районної ради Лариса Нароган.
 За сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України найкращих працівників поліції  нагородили грамотами, грошовою винагородою та подяками райдержадміністрації і районної ради.
Також представників правоохоронних органів весь час вітали працівники культури, даруючи всім присутнім чудовий настрій святковим концертом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Томашпільський вісник"
Всі новини