Відбулося засідання районної спостережної комісії

Сьогодні, 24 грудня 2014 року  в райдержадміністрації відбулося засідання районної спостережної комісії під головуванням  керівника апарату районної державної адміністрації Калася В.І. 
В засіданні взяли участь головний лікар районного  медичного центру первинної медико – санітарної допомоги С.Семенюк, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації І.Подолян, дільничий Томашпільського РВ УМВС Р.Річняк, завідувач сектору правового і кадрового забезпечення апарату райдержадміністрації В.Боднар, начальник відділу цивільного захисту райдержадміністрації М. Біжан, голова спілки підприємців Томашпільського району С.Жмуд, голова Томашпільськї районної організації допомоги та захисту інвалідів «Вікторія» Г. Крушельницька, голова об`єднання громадян на підтримку канонічного православ’я «Путь православних в ім’я Святого рівноапостольного князя Володимира» Ольга Півторак,  заступник начальника відділу взаємодії із роботодавцями районного центру зайнятості Б.Шклярук.
Під час засідання комісії було розглянуто ряд повідомлень та питання планування  роботи спостережної комісії на 2015 рік. 
У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність. Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії прийняли ряд рішень, зокрема, забезпечувати і в подальшому належну співпрацю сектору правового та кадрового забезпечення РДА з Томашпільським РВ УМВС, спостережною комісією райдержадміністрації та органами місцевого самоврядування в районі щодо профілактики рецидивної злочинності та її попередження, а також дільничним інспекторам міліції на території всіх сільських радах району продовжити проведення активної правороз'яснювальної роботи серед населення району з метою профілактики злочинності, з відвідуванням, в першу чергу, помешкань раніше засуджених осіб та осіб, які зловживають алкоголем.
 
 
 
Всі новини