Відбулося засідання колегії Томашпільської районної державної адміністрації

Сьогодні, 30 липня 2015  року в райдержадміністрації о 10.00 год. відбулося  засідання колегії Томашпільської районної  державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації  Олександра Закорченного.
У засіданні взяли участь голова районної ради Лариса Нароган, заступник голови райради Валентина Залюбівська, перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук, заступник голови РДА Дмитро Коритчук, члени колегії, сільські, селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.
Згідно порядку денного, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації проінформували присутніх  про  підсумки соціально – економічного розвитку району  за  I півріччя 2015 року та визначили  першочергові завдання щодо успішного завершення    2015 року та підготовку підприємств житлово – комунального господарства, соціальної інфраструктури району до роботи в осінньо – зимовий період 2015 - 2016 років. Зокрема з доповіддю виступили:
- начальник управління економіки районної державної адміністрації Василь Бойко;
- начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Валерій Випаріна;
- начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Тетяна Дідик;
- в.о. начальника відділу освіти районної державної адміністрації  Тетяна Варламова;
- начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олена Сікал;
-  начальник відділу у справах фізичної культури та спорту районної державної адміністрації Григорій Слободян;
- заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Алла Білецька;
- та заступник головного лікаря ЦРЛ Оксана Будаговська.
По закінченні розгляду питання голова райдержадміністрації підвів підсумок зроблених робіт у І півріччі  2015 року та дав ряд усних доручень. Зокрема коротко розповів про стан реалізації інвестиційних проектів громадами Томашпільського району у І півріччі 2015 року, охарактеризував основні показники соціально – економічного розвитку району, зупинився на питанні надання субсидій жителям району та підтримки учасників АТО, доручив управлінню агропромислового розвитку РДА проаналізувати  ціни на молоко,  що реалізується підприємствами району, з метою їх врегулювання, розглянув питання дофінансування ЦРЛ та повідомив про заплановану робочу поїздку делегації району до м. Ельблонг рес. Польща з питань створення діагностичного центру в смт. Томашпіль тощо. Також  наголосив сільським та селищним головам вжити  заходи щодо виділення коштів із сільських та селищних бюджетів відповідно до законодавства на забезпечення харчуванням дітей молодших класів у школах району та  утримання Центру надання адміністративних послуг у Томашпільському районі.
По другому питанню порядку денного виступили заступник начальника- начальник бюджетного відділу фінансового управління районної державної адміністрації  Наталя Щербата,  та заступник начальника – начальник Томашпільського відділення Крижопільської ОДПІ Олександр Білецький, доповівши про стан виконання дохідної частини бюджету району. 
Про стан виконавської дисципліни та організації виконання розпоряджень і доручень голів обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації доповів присутнім керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась. 
До засідання колегії також долучився  начальник управління державної ветеринарної медицини в Томашпільському районі Петро Грабчак, довівши до відома присутніх інформацію щодо утилізації відходів тваринного походження, та  норм облаштування пунктів прийомки відходів тваринного походження в територіальних громадах району.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини