Відбулось засідання круглого столу на тему «Нове в законодавстві щодо порядку оформлення житлових субсидій»

 
Сьгодні в залі засідань райдержадміністрації о 10.00 год. відбулось засідання круглого столу на тему «Нове в законодавстві щодо  порядку оформлення житлових субсидій» яке провів голова райдержадміністрації Олександр Закорченний за участі першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Ставнійчука, голови районної ради Лариси Нароган, працівників управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Томашпільської дільниці ПАТ «Вінницягаз», СО «Томашпільські електричні мережі», Томашпільського районного вузла зв’язку, відділу розвитку інфраструктури та житлово – комунального господарства райдержадміністрації, громадськості району.
В ході засідання перед учасниками зібрання виступила начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Косар, яка детально розповіла  основні питання щодо розрахунків, механізму та порядку оформлення державної підтримки.
Згідно законодавства, підприємства, які надають житлово-комунальні послуги, повинні підготувати і донести до своїх споживачів повідомлення та бланки заяви й декларації для призначення субсидії. Людина заповнює ці документи і подає їх в органи соціального захисту, які й нараховують субсидію.
Очільник району Олександр Закорченний наголосив, що інформація про спрощену процедуру оформлення нарахування житлових субсидій населенню має дійти до кожного мешканця району, для цього необхідно докласти максимум зусиль та налагодити співпрацю усіх служб району аби завчасно і в повному обсязі забезпечити населення відповідними послугами.
 
 
 
 
 
 
Всі новини