Вдячні волонтерам та небайдужим людям

- Якби не волонтери, нам там, у зоні АТО, було б дуже важко, - так нині кажуть наші дорогі синочки, чоловіки, які після тривалого перебування на буремному Сході днями повернулися додому у короткотермінову відпустку.
Особливо гарно відгукуються хлопці про волонтерів – підприємців Сергія Жмуда, Сергія Тімкова, Анатолія Пляцока, які регулярно приїжджали до них у військові частини, доставляли зібраний жителями району провіант: продукти харчування, воду, одяг. Запитували, в чому є потреба, і вже наступного разу привозили необхідне: спальні мішки, теплий одяг і взуття, "буржуйки", тепловізори та ін. 
На війні, як на війні - все може бути. Ризикували і наші волонтери, адже будь-якої миті могли потрапити під шквальний вогонь ворога. Незважаючи на небезпеку, вони все ж таки об'їжджали блокпости, на яких служать земляки-томашпільчани, забезпечували їх всім необхідним. А як важливо, перебуваючи довго і далеко від дому, побачити знайому людину, поспілкуватися з нею, дізнатися про життя в районі! Таку місію "добрих гінців" теж виконували волонтери. 
Наші синочки, чоловіки щиро дякують волонтерам Сергію Жмуду, Сергію Тімкову, Анатолію Пляцоку за ту добру роботу, яку вони роблять. І від нас низький уклін волонтерам, а також всім небайдужим до долі наших бійців людям, хто ділить з ними їх важкі воєнні будні, хто хвилюється за них, в Божих храмах замовляє службу за їх щасливе повернення. Боже, врозуми політиків, зупини кровопролиття, братовбивчу війну, поверни матерям України і Росії їхніх дітей живими і здоровими. 
Антоніна Подковська, Галина Скрипай, Марія Кошаринська, Альона Бондар, Аня Галяга - 
матері, дружини воїнів АТО.
смт. Томашпіль-Комаргород.
 
 
Всі новини