В рамках проекту з реконструкції водопровідної мережі в с. Велика Русава

 
8  липня 2015 року в  селі Велика Русава з робочим візитом побували представники  Швейцарсько-Українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні»  DESPRO.  Мета візиту – моніторинг та допомога в реалізації проекту по  реконструкції водопровідної мережі по селу.
Разом з начальником відділу економіки райдержадміністрації В.Бойком та  сільським головою В.Чумаком представники проекту відвідали каптажний колодязь, з якого заплановано розпочати роботи по реконструкції водопровідної мережі села.
До відома:
DESPRO — це швейцарсько-український проект “Підтримка децентралізації в Україні”, який фінансується Швейцарською Конфедерацією через Швейцарське бюро співробітництва (ШБС/SDC) та впроваджується Швейцарським центром ресурсів та консультацій з питань розвитку. 
Місія проекту полягає в оптимізації системи управління та сприянні ефективному місцевому розвитку в Україні, що, в свою чергу, створить новий імпульс як для демократичних процесів, так і для надання послуг на рівні громади.
Проект передбачає реконструкцію 15 км.  мережі водопостачання по селу Велика Русава. 12 березня 2015 року підписано договір про надання цільової безповоротної допомоги на суму від 870,0 тис. грн. від  DESPRO. Виготовлена проектно кошторисна документація, погоджено схему водопровідної мережі з районними службами. Створено робочу групу для реалізації проекту, проводиться збір коштів населення для отримання першого траншу з фонду конкурсу.  
 
 
 
 
  
 
  
 
Всі новини