В Комаргороді будують, ремонтують, готуються до зими

Осінь - саме та пора, коли можна, як кажуть у народі, пожинати плоди своєї праці, рахувати курчат… Вагомий ужинок добрих і гарних справ можна підраховувати у Комаргороді. Тут на шести об'єктах наближаються до завершення ремонтні, будівельні і монтажні роботи. Два із них, що знаходяться на одній території, - приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини та соціальна лікарня. На 99 %, як повідомив підрядник - директор ПП "Будремсервіс" Олександр Балинський, завершені внутрішні ремонтні роботи в амбулаторії, повністю перекрито дах, а на черзі - оздоблювальні зовнішні роботи та ремонт котельні, де цими днями встановлюватиметься котел на альтернативних видах палива. Такий котел буде встановлено і в соціальній лікарні, для чого уже добудовано котельню. Також тут нещодавно будівельники ТОВ "Томашпільський райсільгоспкомунгосп" збудували їдальню і розпочали підготовчі роботи для перекриття даху усього приміщення. Оновлення об’єктів соціальної сфери виконується за рахунок коштів з районного та обласного бюджетів, а також залучених через обласні конкурси. Транспортні ж послуги надаються ТОВ "ТД "ФІНПРОМ". Суттєву фінансову допомогу, у розмірі 62 тис. грн., сільгосп-підприємство надало й міс-цевій школі для закупівлі одного твердопаливного котла, другий - закуплено у рамках обласного конкурсу з впровадження енергозберігаючих технологій.
На грантові кошти та з бюджету сільської ради прокладається водогін довжиною 1650 м, що забезпечить водою жителів вулиці Київської. 
Інтенсивно тривають ремонтні роботи, які планують завершити до виборів народних депутатів України, в актовому залі сільського клубу.
Шостий об'єкт - адмінпри-міщення  ТОВ "ТД "ФІНПРОМ", яке хоч і приватне, але заслуговує також на увагу, бо його власник уже вклав чималі кошти, аби причепурити саме приміщення, а зараз триває благоустрій території навколо нього. У цьому ж приміщенні здій-снюється ремонт кімнати, де, на прохання місцевих жителів, скоро розташується аптека.
Освоєння бюджетних коштів, хід і якість виконання робіт на особистому контролі голови райдержадміністрації Олександра Закорченного та його першого заступника Віктора Ставнійчука.
 
Катерина БЕРІЛ.
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація