Урочистості до дня місцевого самоврядування

В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальних громад.
Напередодні свята, 4 грудня 2014 року у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості, на які зібралися сільські, селищні голови, депутати районної та селищних рад, секретарі, землевпорядники сільських, селищних рад, окремі керівники підприємств, установ та організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації, представники громадськості.  
Усіх присутніх з професійним святом привітали голова районної ради Лариса Нароган та  голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, які у своїх виступах  наголосили на надзвичайно важливій  ролі місцевих громад у системі державного управління, висловили сільським та  селищним головам, депутатам та працівникам органів місцевого самоврядування подяку за роботу, побажали всім плідної праці на благо громади, благополуччя та успіхів.
«Жителі  району покладають великі надії на вас - народних обранців – на депутатів усіх рівнів, сільських, селищних голів. І я можу з гордістю сказати, що органи місцевого самоврядування, які є надійним партнером і міцною опорою для виконавчої влади, роблять усе можливе для розвитку нашого району, для покращення життя кожного його мешканця», - відзначив голова райдержадміністрації Олександр Закорченний. 
Вже стало традицією цього дня нагороджувати працівників органів місцевого самоврядування Почесними грамотами та Подяками райдержадміністрації і райради. Керівництвом району були відзначені ветерани органів місцевого самоврядування, сільські, селищні голови, секретарі, бухгалтери, землевпорядники територіальних громад району, працівники виконавчого апарату районної ради.
За активну участь у благодійному марафоні «Врятуймо кожного бійця - захисника України» Подякою обласної ради  було нагороджено директора ПСП «Перемога» с. Високе Спориш Н.І.
Після урочистої частини відбувся святковий концерт -  своїми піснями порадувала присутніх поетеса Вінницького обласного центру творчості  Зоя Красуляк. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини