У с. Гнатків відбулись сходи громадян

Сходи громадян у територіальних громадах району тривають. 18 березня  про свою роботу у 2014 році перед односельцями прозвітував Гнатківський сільський голова Юрій Дубінчак. 
На сході громадян також були присутні: голова райдержадміністрації Олександр Закорченний,  заступник голови районної ради Валентина Залюбівська,  начальник юридичного відділу ТОВ «АК «Зелена долина» Михайло Ціхомський, дільничний інспектор міліції Віталій Ніякий.
У своєму виступі очільник громади Юрій Дубінчак підвів підсумки прожитого і зробленого громадою за минулий рік. Серед планів  на 2015 рік сільський голова відмітив: здійснити заміну   вікон у дитячому садку, замінити вікна у школі, провести ремонт огорожі місцевої амбулаторії, ввести  в експлуатацію котельню у школі.
В ході засідання гнатківчани акцентували увагу присутніх на проблемних питаннях, а це: ремонт  доріг, ремонт приміщення спорткомплексу, земельні питання.  Також  було розглянуто  питання перейменування вулиць та  демонтаж пам’ятника. 
Також в ході  зборів виступив голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, який підвів підсумки роботи районної влади у минулому році та подякував гнатківчанам та керівництву ТОВ «АК «Зелена долина»  за значну допомогу з підтримки життєдіяльності блокпосту №1, що працював на території села навесні 2014 року,  до якого  були прикріплені  4 сільські ради: Гнатківська, Яланецька, Нетребівська та Стінянська. 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП  "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини