У рамках Швейцарсько-Українського проекту DESPRO на Вінниччині у 2015 році будуватимуться ще 7 водогонів

Про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону.
 
«За рахунок коштів Швейцарського бюро співробітництва Уряду Швейцарії наступного року однозначно будемо будувати водогони у селах Лука-Мелешківська та Ільківка Вінницького району, Демидівка і Новоселиця Жмеринського району, Степанки Погребищенського, Михайлівка Тульчинського та в селі Заболотне Крижопільського району. Це перші сім проектів, які вже затверджені та отримають кошти у сумі 360 тисяч гривень кожен як співфінансування», - зазначив перший заступник голови ОДА.
 
Більше того, наголосив Андрій Гижко, оскільки Вінниччина зарекомендувала себе надійним партнером та має гарний досвід співпраці, представники Швейцарського бюро співробітництва готові додатково розглянути ще 3-4 проекти від області. «Це позитивний сигнал, і він налаштовує нас на те, що попри непросту ситуацію в Україні, Європа сприймає усі ті реформи й започатковані напрацювання, які є сьогодні в нашій державі», - підкреслив перший заступник голови обласної державної адміністрації.
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація