Світ може бути добрішим, якщо ми будемо не байдужі

День Святого Миколая, який є уособленням добра та людяності. На Новорічні свята люди стають уважнішими та добрішими один до одного, тому що до цього спонукає святковий настрій та традиції. Але не тільки у цей час можна й треба творити добро, не тільки на свята треба думати про обездолених та потребуючих, про своїх забутих рідних та  покинутих сусідів. До Дня Святого Миколая, який є захисником усіх бідних і знедолених, а для дітей він є почесним охоронцем фахівці із соціальної роботи Томашпільського РЦСССДМ завітали до діток із багатодітних і малозабезпечених родин. Кожній дитині було вручено м’які іграшки, адже всі вони чекають з нетерпінням на подаруночки. 
Зроблене комусь добро повертається до нас, як бумеранг - це зовсім не порожні слова. Часто буває, що зробивши якусь добру справу, через деякий час отримуєш несподіваний подарунок долі. 
Для когось ці речі - щоденна і очевидна практика, а хтось, можливо, соромиться або забуває про них. Тому нагадаємо, які добрі справи ми можемо робити регулярно, щоб підняти і собі, і оточуючим настрій і зробити світ людянішим. А також подумайте про те, що своїм прикладом ви навчаєте своїх дітей бути добрими та людяними.
 
Директор РЦСССДМ     Г. Полтавська
 
 
 
 
 
Всі новини