Шановні жителі району!

У зв’язку з надзвичайними подіями, які відбуваються в Донецькій та Луганській областях, у Вінницькому обласному клінічному госпіталі для інвалідів Вітчизняної війни збільшилась кількість пацієнтів з учасників АТО, які потребують лікування та реабілітації.
Одним з таких методів є застосування багатофункціонального комплексу “Акватракціон”, який дозволяє проводити підводне витягування  кероване електронно, підводний гідромасаж паравербальних м’язів вздовж хребта і процедури підводного душу масажу. В результаті усувається здавлення защемленого корінця спинномозкового нерву, ліквідується зміщення міжхребцевого диску і поліпшується кровопостачання, зменшуються, а потім зовсім зникає біль. Гідромасажна ванна “Акватракціон” - найбільш зручний для підводного витягування пристрій, який дозволить якісно, швидко та професійно проводити лікування та реабілітацію бійців, постраждалих в зоні проведення АТО та ветеранів Вітчизняної війни.
На прохання керівництва Вінницького обласного клінічного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війни  проводиться збір коштів для придбання даного лікувального обладнання. 
Просимо Вашої посильної допомоги у придбанні даного комплексу. Загальна вартість становить 256 000 гривень.
Дякуємо за розуміння та допомогу.
 
Допомогу можна перерахувати на розрахунковий рахунок: 
р/р 26000055303034 “Приватбанк” МФО 302689, інд.код 34246261
Обов’язково вказати призначення платежу: для придбання медичної техніки Вінницьким обласним клінічним госпіталем для інвалідів Вітчизняної війни
 
      Перший заступник 
      голови районної                                                         В.А.Ставнійчук
      державної адміністрації    
                                                                      
 
 
 
Всі новини