Семінар для вихователів ДНЗ та вчителів початкових класів

 28 квітня 2015 року в Томашпільському  ДНЗ «Сонечко»  проведено семінар для вихователів ДНЗ  та  вчителів початкових класів  з теми: «Проблеми наступності дошкілля та школи. Шляхи їх вирішення».  На семінарі був присутній  селищний  голова   Немировський  В.Ф.
Семінар відкрила методист РМК  відділу  освіти Томашпільської  РДА Харченко  Г.В., яка ознайомила присутніх з планом роботи та умовами забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою у  районі  і  наголосила на тому, що питання наступності між дошкільною і початковою ланкою освіти сьогодні є актуальним і вирішувати його треба в дружній співпраці всіх підрозділів освіти.
Годна  О.І.,  завідувач ДНЗ,  ознайомила  присутніх  з навчально-виховною  роботою  ДНЗ.
Під час теоретичного  блоку виступили: вихователь – методист  ДНЗ  Сухова  В.І.  з  питання «Організована  навчально-пізнавальна  діяльність  дітей  старшого  дошкільного  віку»;  Фролова  Г.Г.,  вчитель-методист  НВК  «Томашпільська  ЗОШ  І-ІІІ  ступенів  -  гімназія», з  питання  «Наступність  і  перспективність  державних  стандартів  початкової  освіти»  та  методист  РМК  відділу  освіти  Гончарук  Н.І.  з  питання «Підготовка  та  проведення  ДПА  у  4-х класах  ЗНЗ  району».
Учасники заходу переглянули комплексні заняття з мовленнєвого  та  логіко-математичного  розвитку з  дітьми  старших  груп,  які  провели  вихователі  Краківська  Н.Г.  та    Комар  О.М., і  мали змогу ознайомитися з цікавим демонстраційним матеріалом та наочністю, поділитися досвідом щодо сучасних підходів  до  реалізації принципу наступності,  одержали рекомендації щодо активізації  роботи по всебічному розвитку дітей та підготовці до навчання в школі.
 
 
 
 
Всі новини