Сектор цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації інформує:

 
 
За даними Томашпільського районного сектору Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області з початку 2017 року в районні виникло 3 пожежі у таких населених пунктах: смт. Томашпіль, с. Комаргород та 12.01.2017 року в селі Олександрівка. Причини виникнення пожеж - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення та перевантаження, несправність електромережі. Загиблих та потерпілих немає.
Тому Сектор цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації спільно з Томашпільським районним сектором Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області вкотре застерігає громадян дбати про належний стан власних помешкань, дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті, а особливо при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення, слідкуйте за станом та справністю електромережі намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.
Пам’ятайте, що власна безпека вас  і ваших рідних у ваших руках, та виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти вашу родину та майно від вогню. 
 
Всі новини