Різдвяні гостинці - на передову

Більше 300 кг святкового вантажу відправили жителі району напередодні Святвечора нашим землякам, що захищають кордони України на сході. Усе для того, щоби бійці, які не змогли зустріти Новий рік та провести Різдво вдома, відчули приємні миті майбутніх свят та дружню підтримку.
Для військових передали смаколики до різдвяного столу -  кутю, налисники, котлети, вінегрет, "олів'є", різноманітну випічку, які зготували з любов'ю працівники Томашпільської ЦРЛ. Окрім медиків, також свій внесок у формування благодійного вантажу зробили колективи Стінянської, Комаргородської, Вилянської, Марківської, Липівської, Рожнятівської та Вапнярських шкіл. Вони передали солдатам на передову не лише різноманітну консервацію, солодощі, а й учнівські листи та малюнки. А юні виляни вклали часточку своєї душі в іграшки-обереги.
Долучився до благодійної різдвяної акції також колектив АК "Зелена долина". На передову вирушили гостинці: кава, чай, а також цигарки, які на війні користуються найбільшим попитом.
Нині ситуація з матеріальним забезпеченням війська суттєво покращилася, а тому волонтерам відпала необхідність самим возити гуманітарну допомогу на передову. Відправляємо все "Новою поштою", й адресно кожен з вояків отримує вісточку з рідного Томашпілля. У такий спосіб ми висловлюємо підтримку українським захисникам, а також даємо їм зрозуміти, що на малій Батьківщині їх підтримують, ними гордяться і чекають з нетерпінням їхнього повернення.
Сергій ЖМУД,
керівник "Українського   об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у  Вінницькій області" в Томашпільському районі
 
 
Всі новини