Провели семінар з цивільного захисту населення

25 березня в райдержадміністрації відбувся   семінар з інструкторами консультаційних пунктів сільських-селищних рад району. Провів засідання викладач обласних курсів навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області Михайло Москаленко.
На семінарі розглядалися питання щодо порядку створення, обладнання та забезпечення функціонування консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при сільських  та селищних  радах та доведено інформацію про порядок дій мешканців будинків при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.
Крім того, керівникам консультаційних пунктів доведено основні витяги з Кодексу цивільного захисту України та інших керівних документів, що стосуються організації та проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Також, роз’яснено порядок укриття населення району  в захисних спорудах цивільного захисту, проведення евакуаційних заходів та оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.
 
 
Всі новини