Провели апаратну нараду

Сьогодні, у залі засідань райдержадміністрації  о 8 годині 30 хвилин голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний провів апаратну нараду.
У роботі наради прийняли участь голова районної ради Лариса Нароган, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук  начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, окремі керівники територіальних підрозділів, представники ЗМІ.
Відповідно порядку денного, про заключення договорів між молокозаготовачами та територіальними громадами району, щодо  утримання 2 коп. з 1 літри молока на утримання доріг,  проінформував присутніх начальник управління агропромислового розвитку  районної державної адміністрації В. Л.  Випаріна. Валерій Леонідович коротко проаналізував ситуацію, яка склалась в районі з укладення договірних стосунків та   розповів про результати роботи робочої групи з питань аналізу економічної обґрунтованості ціни та виявлення зайвих посередницьких структур на ринку молока району (утвореної розпорядженням голови райдержадміністрації від 30.09.2014 р. №323). 
Директор СО «Томашпільські електричні мережі» Іван Стаднік доповів  про нинішню  ситуацію в електроенергетиці та які заходи необхідно проводити щодо економії електроенергії.
Про організацію проведення передплати на періодичні видання районної газети «Томашпільський вісник» та обласного тижневика «Вінниччина» проінформував присутніх керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась.
По закінченню наради очільник району обговорив кілька організаційних питань та дав ряд усних доручень.
Голова районної ради Лариса Нароган коротко підвела підсумок подій минулого тижня, зокрема зазначивши про результати чергового засідання робочої групи з впровадження  проекту «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району», який передбачає створення міні-молокозаводу у с.Антонівка Томашпільського району. Разом з цим, Лариса Анатоліївна   подякувала керівникам підприємств, установ та організацій, усім жителям району за участь у обласному благодійному марафоні «Врятуймо кожного бійця – захисника України!». За зібрані кошти  було придбано ліки, засоби медичного призначення, обладнання та апаратуру для Вінницького військового  госпіталя.  Станом на 10 листопада 2014 року на благодійний рахунок марафону надійшло -  1 млн. 64 тисяч 545 гривень. З них 112 тис. грн. – кошти, зібрані Томашпільським районом. 
 

 

 

 

 

 

Всі новини