Протягом тижня підсумувати зроблене за поточний рік і визначитись з пріоритетами на наступний

Таке завдання поставив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник перед керівниками департаментів та служб регіону 24 листопада під час щотижневої оперативної наради.
 
«До кінця тижня кожен департамент має надати тезисну інформацію про виконання доручення щодо першочергових заходів на 2014 рік та про роботу, здійснену поза рамками визначеного доручення. Щоб вже на наступний понеділок ми бачили узагальнені дані у розрізі кожного відомства. У цей же термін прошу надати інформацію з вашим баченням розвитку стратегічних галузевих напрямів та пропозиції щодо 4-5 тактичних завдань для відпрацювання у 2015 році», - зазначив керівник регіону Анатолій Олійник. 
 
Голова обласної державної адміністрації також наголосив на необхідності аналізу по кожній галузі можливостей щодо реалізації проектів, які не вимагають великих вкладень, а потребують лише відпрацьованого механізму та належної організації діяльності. До прикладу керівник області навів організацію харчування у навчальних закладах регіону шляхом закупівлі продукції у сільськогосподарських кооперативів. 
 
Водночас очільник Вінниччини доручив підготувати пропозиції щодо можливих шляхів завершення робіт по хірургічному корпусу обласної лікарні ім. М. Пирогова та акцентував увагу на стратегічній важливості для регіону реалізації проекту Світового банку та функціонування обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф.
 
«Усі подані пропозиції будуть покладені в основу доручення на наступний рік, де будуть визначені як конкретні позиції, над якими працюватимуть департаменти, так і відповідальні за їх виконання», - підкреслив Анатолій Олійник. А відтак наголосив: якщо 2014 рік був роком стабілізуючих заходів, то у 2015-му область має спрацювати на перспективу.
Всі новини