Пройшов турнір із волейболу серед чоловічих команд територіальних громад району

27 грудня 2014р. у спортивних залах НВК  «Томашпільської ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» пройшов турнір із волейболу серед чоловічих команд  територіальних громад району, присвячений пам’яті Генералу Петру Йосиповичу Зализюку, жителю с.Комаргорода.
   У відкриті змагань  взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації В.А Ставнійчук, заступник голови районної ради В.Г.Залюбівська і Комаргородський сільський голова В.Г.Шевчук. 
 Володимир Шевчук  ознайомив присутніх з біографією земляка, його  участю у бойових діях у роки  Великої Вітчизняної  війни, а також виділив призовий фонд у сумі   2000 грн. командам-учасницям змагань. 
 І - місце в напруженій боротьбі посіла команда с.Комаргорода, капітан та керівник команди депутат районної ради Сергій Кісь;
ІІ - місце виборола команда с.В.Русава, представляв команду О.Сверид; 
ІІІ - посіла  команда с.Вила, капітан команди Ю. Комісарчук;
ІV-  посіла команда с.Кислицьке;
V та VІ-  місце поділили   команди  с. Ракова та смт. Томашпіль.
Всі команди нагороджені грошовими преміями у пропорційному відношенні до зайнятих місць. Командам вручено Грамоти районної державної адміністрації  та районної ради.
 
Попередні успіхи волейбольної команди с.Комаргорода та 1-ше місце було здобуто у 1968 році.Тренером команди був Микола Кісь.
 
 
 
Всі новини