Привітання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з Новим роком

На виконання розпорядження голови райдержадміністрації від  13 грудня 2016 року № 413 «Про заходи щодо проведення в районі новорічних та різдвяних свят»,  з метою соціальної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, надання цим дітям матеріальної допомоги, службою у справах дітей райдержадміністрації підготовлені новорічні солодкі подарунки для вищезазначенної категорії дітей та продуктові набори  для дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, на суму 8.5 тис. грн.
На обліку в службі у справах дітей перебувають:
- 55 дітей, які мають соціально-правовий статус дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані  під опіку та піклування в 41 сім’ю  опікунів та піклувальників та в «Центрі соціальної опіки та піклування дітей» в смт. Вапнярка. 
- 16 дітей, які  виховуються в 7 прийомних сім’ях, 
- 13 дітей в 2 дитячих будинках сімейного типу, 
 -14 дітей перебувають на обліку служби у справах дітей, як такі,  що опинилися в складних життєвих обставинах.  
Таким дітям підготовлені та вручені солодощі та продуктові набори.
 Крім цього, 8 дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають та виховуються в дитячому будинку сімейного типу  та в прийомній сім’ї   включені до списку-учасників святкування Новорічної губернаторської ялинки, яке відбулося в обласному українському академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського 26 грудня 2016 року.
 
Начальник служби у справах дітей Томашпільської РДА  Оксана  Ярош 
 
 
 
 
 
Всі новини