Привітали енергетиків з професійним святом

Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю року, коли робота енергетиків найбільш помітна. День енергетика – день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, у вдосконаленні і підтримці повсякденного життя населення.
З цієї нагоди  заступник голови   районної державної адміністрації Наталія Бандиш та заступник голови районної районної ради Лариса Нароган відвідали СО «Томашпільські електричні мережі» Публічного акціонерного товариства «Вінницяобленерго». 
Шановані гості привітали колектив енергетиків з професійним святом, побажали успішної праці, стабільного функціонування енергетичної галузі, яка є вагомою складовою економіки держави та повсякденного побуту громадян.
Згідно розпорядження голови РДА від  18.12.2017 №396 «Про відзначення Дня енергетика» працівників енергетичної галузі району було нагороджено Грамотами та Подяками районної державної адміністрації та  районної ради.
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення"Томашпільський вісник"
 
 
 
Всі новини