Повір у себе, і в тебе повірять інші

На жаль, не усю малечу доля наділила здоров’ям у рівній мірі. Живуть серед нас прекрасні діти, чуйні і добрі, здібні й талановиті, але з обмеженими фізичними можливостями. Серед них є майбутні музиканти, співаки, художники, народні майстри, спортсмени. Саме тому спеціалісти Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працюють над розвитком талантів у цих дітей, залучаючи їх до щорічного обласного конкурсу творчості «Повір у себе і в тебе повірять інші». Його метою та завданням якого є сприяння самовизначенню і самореалізації дітей з функціональними проблемами, привернення уваги громадськості до потреб таких дітей, стимулювання розвитку їх творчих інтересів. 
14 травня талановиті дітки з обмеженими можливостями  Томашпільського району взяли участь у обласному конкурсі. За свої витвори вони були нагороджені грамотами та призами. А за патріотичну вишивку бісером від обласного ЦСССДМ учасник із Томашполя отримав приз (футбольний м’яч). Для учасників конкурсу було показано виставу  «Дюймовочка та метелик», святковий концерт, а також їм була представлена виставка робіт дітей. Задоволеними були і вихованці, і організатори.
Конкурс сприяє здійсненню мрій дітей, виконанню бодай маленьких їх бажань. Ми впевнені, що діти цього заслуговують, бо вони - найкращі.
Зичимо всім юним талантам творчих злетів, міцної віри в себе та свої можливості. 
Низький уклін кожній дитині за незламну віру в свої сили!
 
Фахівець із соціальної роботи                Полтавська Г.Ю.
 
 
Всі новини