Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акта – розпорядження голови Томашпільської районної державної адміністрації «Про утворення  Центру надання адміністративних послуг у Томашпільському районі»
 
Управлінням економіки Томашпільської райдержадміністрації розроблено проект регуляторного акта – розпорядження голови Томашпільської районної державної адміністрації «Про утворення  Центру надання адміністративних послуг у Томашпільському районі». Проектом розпорядження пердбачається утворення  Центру надання адміністративних послуг у Томашпільському районі та затвердження його Положення та Регламенту. З текстом проекту розпорядження можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Томашпільської районної державної адміністрації в мережі Інтернет за адресою: http://tomrda.gov.ua/ розділу «Регуляторна діяльність»/ «Проекти регуляторних актів, АРВ»
 
Пропозиції та зауваження прийматимуться у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту розпорядження на адресу розробника: 24200, Вінницька обл. смт. Томашпіль,  пл. Ленінського комсомолу 4, управління економіки райдержадміністрації e-mail. tomuprec@gmail.com та на електронну адресу Державної регуляторної служби України inform@dkrp.gov.ua
 
Перший заступник голови
районної державної адміністрації                     В.А.Ставнійчук
 
Всі новини