Нова музейна експозиція

У ці лютневі дні Україна вшановує героїв Майдану, що віддали своє життя у боротьбі за право українського народу  жити у вільній суверенній європейській державі, героїв ,сила духу, відвага і нескореність яких стала прикладом для нинішніх і майбутніх поколінь. З нагоди роковин трагічних подій на Майдані, у зв’язку з кривавими подіями, що точаться на сході України і які залишили у серцях і душах жителів Вінниччини та Томашпільщини глибокі незагойні рани, урочисто і хвилююче відбулося відкриття нової експозиції «Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була» в кімнаті – музеї районного Будинку дитячої творчості.
Зі стендів на учасників заходу дивляться очі героїв Небесної сотні та загиблих у ході АТО захисників Вітчизни - наших земляків-вінничан. Юні екскурсоводи Назар Олійник, Ірина Спринчак та Ірина Вигодянська коротко розповіли про кожного з них . А підготували нову експозицію директор  кімнати-музею на громадських засадах Валентина Нагірняк та  директор БДТ Мирослава Олійник.
У відкритті музею – експозиції взяли участь народний депутат України Іван Спориш,  заступник голови райдержадміністрації Дмитро Коритчук,заступник  голови районної ради Валентина Залюбівська, учителі місцевої школи, учасники АТО Євген П’єцух та Ігор Лущак, працівники відділу освіти,райметодкабінету, БДТ.
Валентина Залюбівська, заступник голови районної ради
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини