На осінь плануємо здачу в експлуатацію восьмиквартирного будинку у Томашполі

"На осінь плануємо здачу в експлуатацію восьмиквартирного будинку у Томашполі", - зазначив голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, відвідавши будівельний майданчик по вул. Івана Франка, де триває будівництво восьмиквартирного житлового будинку за програмою "Доступне житло" та поспілкувавшись з Анатолієм Баришніковим, керівником Тульчинського управління ПрАТ "РБУ - 6", що виконує будівельні роботи на цьому об'єкті. 
Адже з обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву виділено кошти, за які уже придбано необхідну кількість вікон, дверей, східців, матеріали для оздоблення фасаду, перекриття даху, монтажу мереж водопостачання, водовідведення та електропостачання тощо - все, що потрібно для завершення будинку.
Тож голова райдержадміністрації доручив субпідрядній будівельній організації спланувати роботу так, аби у вересні будівництво об'єкта завершити і передати в експлуатацію його власникам, серед яких 2 учасники антитерористичної операції на Сході країни.
Наразі триває перекриття восьмиквартирного будинку металочерепицею, що надає йому сучасності, добротності. Керівник району висловив задоволення ходом робіт.
Катерина БЕРІЛ.
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
Всі новини