Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. 
Ми твердо віримо, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі. Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і Вітчизна покладають на вас великі сподівання. 
Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.
Від імені районної державної адміністрації висловлюю глибоку вдячність усім педагогам. Силою вашої думки та теплом душі твориться майбутнє країни.
Щиро бажаємо випускникам загальноосвітніх навчальних закладів знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!
Зі святом!
 
Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,
голова районної 
державної адміністрації
 
 
Всі новини