Дорогі Томашпільчани! Шановна Томашпільська громадо!

Ось і відходить у минуле 2014 рік, рік непростий, можливо найскладніший в історії незалежної України. Майдан, анексія Криму, війна на Сході України – події, що принесли чимало горя і страждань кожному з нас.Однак, попри все, згуртувавшись, ми спільними зусиллями здолаємо всі перешкоди. І хоча проблем залишається ще багато, з приходом Нового 2015 року наше життя обов’язково зміниться на краще. Головне – пам`ятати, що наша сила - в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці.

В минулому році хотілося б залишити усі негаразди, проблеми та гіркоту нездійсненних мрій.

2014 рік збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й  створити всі умови для подальшого розвитку.

Попереду в нас багато роботи, але і багато енергії. Ми віримо  в нашу державу, в свої сили і в Божу допомогу. І з цим ми йдемо в Новий рік. Тому обов’язково переможемо і будемо щасливі.

Нехай же святкова новорічна зірка осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов'ю серця, додасть сил та натхнення на наполегливу працю заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю, заради всієї України!

Щиро і сердечно зичимо кожному з вас, дорогі томашпільчани, здоров'я і щастя, добра і надії, здійснення світлих мрій та сподівань, а головне миру в нашій державі.

З Новим роком!

Олександр ЗАКОРЧЕННИЙ,

голова районної

державної адміністрації

  Лариса НАРОГАН,

  голова районної ради

 

Всі новини