Допомога постраждалому

В межах благодійного марафону "Врятуймо кожного бійця-захисника України", започатковано¬го Вінницькою обласною радою , на сесії Липівської сільської ради було вирішено зібрати у селах Липівці та Яришівці кошти і завезти постраждалим в зоні АТО бійцям, які знаходяться на ліку¬ванні у Вінницькому військовому госпіталі.
Депутати сільської ради на своїх виборчих округах з двох сіл зібрали 16 тисяч гривень. Третього жовтня сільський голова Віктор Скрипник разом з депутатами: П.В.Бабиним та М.Ф.Вовком завезли кошти у госпіталь.
Лікарем було рекомендовано надати допомогу важкопораненому бійцеві в боях за місто
Дебальцево. Ним виявився уродженець м. Кременець, Тернопільсь¬кої області Руслан Валерійович Карпець, 1990 року народження. Травми у воїна надто важкі: травматична ампутація лівої руки, вогнепальне осколкове поранення лівого стегна, вогнепальне поранення правого плеча. Захисник країни переніс вже декілька операцій, а попереду їх ще багато. Руслан був активним учасником Майдану в м. Києві.
Поранений боєць та його мати Оксана Миколаївна, яка доглядає за хворим сином, дякували делегації і всім небайду¬жим жителям Липівки та Яришівки за надану допомогу.
 
Олена БАБИНА, секретар сільської ради.
 
Всі новини

E-Mail: *

Пароль: *


Ще не зареєстровані? Реєстрація