Допомога для бійців АТО

ЗВЕДЕНІ ДАНІ
про надання гуманітарної допомоги в зону АТО
з 21 серпня по 20 листопада 2014 року
    

Хто надавав гуманітарну допомогу

Спілка промисловців та підприємців району

 ПСП «Перемога»

Медична служба

Вид      допомоги

 

 

Бронежилети, шт.

9

Шоломи, шт.

 -

Взуття, пар

64

Одяг, білизна, комплектів

23 бушлати, 20 комплектів теплого одягу, 40 пар рукавиць, 35 комплектів

Продукти харчування, тонн

18,5

Засоби індивідуальної гігієни, медикаменти, тонн

Засоби індивідуальної гігієни 0,07, та медикаментів на 5 тис.грн.

Техніка та технічні засоби, одиниць

11 буржуйок, 2 біноклі

 Перераховані кошти

199 тис. грн.

Кому надавалась допомога

Військовим чатинам,

Вінницькому батальойону МВС в місті Краматорськ, 25-тій Дніпропетровській бригаді ВДВ в м. Дебальцево

                                   

Начальник відділу цивільного захисту  райдержадміністрації БІЖАН  М. М.

*  *  *       

Для бійців, які нині несуть нелегку службу на буремному Сході, працівники Стінянських сільської ради,  дитячого садка, клубу, бібліотеки, ФАПу, трудовий колектив школи, жителі села передали 12 трьохлітрових банок засоленого сала, 6 відер квашеної вітамінної капусти, воду, цигарки, 5 кг. цукерок та ін. На кришках відер з капустою малюки з дитсадка наклеїли свої малюнки, написали коротенькі послання "Ми вас любимо, чекаємо повернення додому", "Повертайтеся живими!". Відбиток маленької дитячої долоньки, яку, як дорогий оберіг, солдати носять в нагрудних кишенях, за їх твердженням, врятував не одного від сліпої кулі.
Провізію доставлено у Томашпіль, у магазин Сергія Жмуда. Невдовзі черговий благодійний вантаж для бійців АТО буде відправлено за призначенням. 
*   *   *
 
Більше трьох місяців триває акція "Допоможи солдату", до якої активно долучилися учні, вчителі та жителі мікрорайону НВК "Вапнярська ЗОШ І-ІІІ ст.№3-ДНЗ". Теплі речі та консервацію, печиво та питну воду, овочі і фрукти, ковдри, простирадла, теплу нижню білизну купляли, приносили з дому. Сьогодні актова зала школи слугує за тимчасовий пункт збору, куди в будь-який час можуть завітати люди і залишити для наших захисників продукти харчування та речі. Кожного разу, відправляючи провіант для бійців, учні обов'язково додають малюнки, обереги та листи, в яких бажають здоров'я бійцям та швидшої перемоги. Коли вдруге в зону АТО була відправлена машина із благодійною допомогою, школярі отримали лист-подяку від начальника штабу 9-го батальйону територіальної оборони Вінницької області полковника С.С.Іванова, який щиро дякував учням за їхні листи та малюнки, що принесли їм теплоту рідної домівки, любов дитячих сердець,  розповів, як розбирали їх бійці і ховали до нагрудних кишень, як щось надто дорогоцінне, і пообіцяв, що вони обов'язково переможуть ворога. Активну участь у зборі речей взяли жителі містечка В.Т.Усатюк, Л.М.Сирота, В.Д.Щур, С.І.Луцишина, В.П.Алєксєєва, І.С.Тимофієва, Т.І.Мукоїд, Т.З.Пшенишнюк, С.М.Осташов, Г.М.Горошко та вчителі школи Н.У.Рогозовська, Н.Г.Бабчинська, О.А.Руденко, Н.С.Мутовіна, О.Д.Горошко, С.М.Абрамович, Л.Ф.Ладиженська. Днями знову поїхала машина в зону АТО і школярі долучились до її укомплектування: передали продукти харчування, теплі речі і, звичайно, дитячі листи і малюнки. А повів її незмінний шофер, колишній військовий, а нині пенсіонер Юрій Данилюк, який не вперше здійснює такий небезпечний рейс. 
А школярі і далі, ідучи до школи, окрім підручників і зошитів, намагатимуться принести щось смачненьке або тепленьке для тих, хто бореться за нашу єдину і нероздільну Україну.
Наталія МУТОВІНА, 
заступник директора НВК "Вапнярська 
ЗОШ І-ІІІ ст.№3-ДНЗ".
 
 
Всі новини