День відкритих дверей в Томашпільській РДА

17 березня 2017 року до  районної державної адміністрації з нагоди проведення Дня відкритих дверей  завітали учні 9-11 класів НВК «Томашпільська ЗОШ I-III ступенів – гімназія». Зустрів школярів очільник району, голова РДА Олександр Закорченний та голова районної ради Лариса Нароган. Під час  зустрічі керівники розповіли  учням про історію створення, діяльність, завдання, повноваження, організацію роботи та роль районної державної адміністрації та районної ради у забезпеченні нормальної життєдіяльності району, коротко зупинилися на співпраці з органами місцевого самоврядування, розповіли про роботу депутатського корпусу. Також провели екскурсію по кабінетах адмінприміщень, де учні мали змогу безпосередньо ознайомитись з роботою управлінь, відділів райдержадміністрації, відвідали малий та великий зали засідань.
Разом з цим діти відвідали управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації та управління Пенсійного фонду в Томашпільському районі, ознайомились із роботою центрів надання адміністративних послуг управління економіки районної державної адміністрації та безоплатної вторинної правової допомоги.
 Ділячись враженнями про організовану програму Дня відкритих дверей, учні визнали її пізнавальною, змістовною та цікавою. На майбутнє – висловили побажання взяти участь у роботі сесії районної ради, щоб наочно поспостерігати за роботою районних обранців. 
По закінченні зустрічі Олександр Закорченний  побажав випускникам добре закінчити навчальний рік, успішно здати тестування та поступити у вищі навчальні заклади.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Автор фото РКП  "Редакція  газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"
 
 
 
Всі новини