Cпільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

 
1 липня 2015 року в райдержадміністрації о 10.00 год. відбулось спільне  засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та  районної тристоронньої соціально – економічної ради під головуванням першого заступника голови РДА Віктора Ставнійчука, за участі керівників підприємств, установ та організацій району.
На початку засідання Віктор Ставнійчук детально обговорив ситуацію, яка склалась в районі з питань своєчасної виплати заробітної плати на підприємствах установах та організаціях. Зокрема було розглянуто стан заборгованості  із заробітної плати економічно – активного підприємства району – філії «Томашпільський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор».
Також було заслухано  заступника начальника – начальника Томашпільського Відділення Крижопільської ОДПІ ГУ ДФС у  Вінницькій області Олександра Білецького, який доповів присутнім про  стан погашення заборгованості по сплаті податків до бюджету юридичними особами – суб’єктами господарювання району.
Начальник   управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Дідик проінформувала учасників зібрання про дотримання суб’єктами господарювання району вимог Кодексу Законів про Працю України в частині оплати праці найманим працівникам. 
   По закінченні зібрання перший заступник голови РДА Віктор Ставнійчук дав ряд усних доручень.
 
 
 
 
 
Всі новини