Акція «Вишивана моя Україна»

З нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України проводилася всеукраїнська акція «Вишивана моя Україна». ЇЇ ідея полягала в тому, що працівники  всіх обласних управлінь казначейства своїми руками вишивали  карту нашої Батьківщини притаманними для кожного регіону орнаментами. Полотно передавалось з області до області, вишивка доповнювалась новими візерунками. Символічно, що перший орнамент на казначейській карті-вишиванці був нанесений на східних теренах нашої країни. Далі рукотворний   казначейський оберіг вирушив почергово в усі Казначейства, після чого 27 квітня в день народження Казначейства займе своє місце в музеї Державної казначейської служби України.   
13 лютого вишивана карта нашої неньки-України перебувала в  Управлінні Державної казначейської служби України  у Томашпільському районі Вінницької області. Милуючись такою красою ми висловлювали своє захоплення та подяку колегам- казначеям, які створили рукотворне диво, що стало символом згуртованості та патріотизму великої казначейської РОДИНИ. 
Йдучи зі сходу на захід усіма регіонами, акція «Вишивана Україна» ще раз засвідчить високий дух патріотизму, притаманний українцям, поєднає всіх казначеїв незримою ниткою любові до рідної землі.
 
 
 
-
 
 
 
 
 
Всі новини