Створено сектор державної реєстрації Томашпільської РДА

  Відповідно до Закону України № 834-VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та № 835-VІІІ «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань», спрямовані на забезпечення децентралізації та демонополізації адміністративних сервісів у сферах державної реєстрації бізнесу та речових прав на нерухоме майно шляхом передачі цих функцій місцевим органам влади, органам місцевого самоврядування, нотаріусам та акредитованим суб’єктам.
  Розпорядженням голови Томашпільської райдержадміністрації від  25.02.2016 року № 56 «Про структуру та граничну чисельність структурних підрозділів райдержадміністрації» утворено сектор державної реєстрації Томашпільської райдержадміністрації з штатною чисельністю 2 працівника. 
  Розпорядженням голови Томашпільської райдержадміністрації 46-рк від 12.04.2016 року призначено  САВЧУКА Романа Анатолійовича на посаду державного реєстратора речових прав на нерухоме майно сектору державної реєстрації райдержадміністрації.
  Розпорядженням голови Томашпільської райдержадміністрації 49-рк від  21.04.2016 року призначено  КОШЕЛЬКІВСЬКУ Людмилу Франківну на посаду завідувача сектору державної реєстрації – державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців райдержадміністрації.
  Згідно постанови Кабінету Міністрів від 20 квітня 2016 року № 304-р "Про припинення надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців деякими органами державної реєстрації, утвореними Міністерством юстиції" повідомляємо про припинення повноважень Томашпільського районного управління юстиції у сфері державної реєстрації у зв’язку з передачею даних функцій Томашпільській районній державній адміністрації. З 25 квітня 2016 року Державним реєстратором речових прав на нерухоме майно сектору державної реєстрації райдержадміністрації Савчуком Р.А. розпочато прийом громадян та здійснення реєстраційних функцій за адресою смт. Томашпіль пл. Тараса Шевченка, 6 кабінет №7, телефон 2-28-21.
        
 
Всі новини