Відбулось засідання

  Сьогодні о 10:00 в залі районної державної адміністрації під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Ставнійчука відблось засідання робочої групи з таких питань: 
1. Про нарахування за даними управління Пенсійного фонду України у Томашпільському районі у березні 2016 року та за даними Томашпільського відділення Крижопільської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області у ІV кварталі 2015 року найманим працівникам підприємств, установ, організацій району заробітної плати нижче законодавчо-встановленого мінімального розміру та шляхи приведення її у відповідність з вимогами чинного законодавства.
2. Про внесення пропозицій членів робочої групи з питань забезпечення детінізації економіки району, щодо виконання робочою групою завдань поставлених розпорядженням голови ОДА В. Коровія від 01.03.2016 року №127 «Про заходи щодо забезпечення детінізації економіки області з питань проведення обстежень ринків для виявлення осіб, які здійснюють торгівлю, але не зареєстровані, як суб’єкти господарювання ».

Всі новини