Засідання районної комісії ТЕБ та НС

   Вчора о  о 09.00 годині відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 
  Головував: голова районної державної адміністрації, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій   Закорченний О.Г. На засіданні були присутні члени комісії, Томашпільський селищний голова - Немировський В.Ф., начальник дочірнього підприємства «Томашпільводоканал» комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» - Лунгол В.Г., директор АФ Томашпільське ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» - Павлюк І.П., начальник електротехнічного відділу ТОВ «Агрокомплекс «Зелена дрлина» -Шклярук В.С.
  Комісія розглядала питання про відновлення належного водопостачання по смт. Томашпіль.
  За результатами доповіді та з урахуванням обговорення Комісія вирішила:
 1. Для відновлення належного водопостачання по смт. Томашпіль, та забезпечення безперебійної роботи системи водопостачання начальнику дочірнього підприємства «Томашпільводоканал» комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» Лунголу В.Г.:
- звернутись до організації, що займається бурінням скважин для проведення чистки скважини;
- у найкоротші терміни винайти кошти для закупки та встановлення насоса у скважину;
- звернутись до Південно-Бузького басейнового управління водних ресурсів для розгляду можливості заглиблення скважини та збільшення рівня дебету води.
2. Начальнику дочірнього підприємства «Томашпільводоканал» комунального підприємства «Вінницяоблводоканал» Лунголу В.Г., спільно з Томашпільським селищним головою Немировським В.Ф. та начальником СО «Томашпільські електричні мережі» Стадніком І.А. розглянути можливість підключення до електромережі та запуску додаткової (резервної) скважини, передати зразки води на аналіз до лабораторії для визначення її придатності до вживання.      
 
Всі новини