Управління Пенсійного фонду України в Томашпільському районі інформує

  Починаючи з 1 липня  2016 року виплата пенсії внутрішньо переміщеним особам здійснюватиметься виключно через рахунки та мережу установ «Державний ощадний банк України».
  Для отримання пенсійних виплат у липні цього року і в подальшому внутрішньо переміщені особи, які на разі отримують пенсію через пошту або інші банки, мають звернутись до відділення «Ощадбанку» для відкриття рахунку.
 Після цього — подати заяву до органу Пенсійного фонду України про зарахування пенсії на цей рахунок.
 Починаючи з 1 серпня 2016 року розпочнеться обмін існуючих платіжних карток на платіжні картки, які одночасно є пенсійним посвідченням, із зазначенням графічної та електронної інформації про власника та його електронного цифрового підпису. Обмін буде здійснюватись за особистим  зверненням клієнтів.
  Строк дії карток, які одночасно є пенсійним посвідченням, встановлюється до трьох років за умови проходження фізичної ідентифікації клієнта в установах ПАТ "Державний ощадний банк України" перші 2 рази кожні шість місяців, у подальшому – кожні 12 місяців. Після завершення строку дії картки вона перевипускається за рахунок ПАТ "Державний ощадний банк України".
  «Такий порядок виплати пенсії внутрішньо переміщеним особам визначено постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 (із змінами, внесеними постановою від 14.03.2016 № 167) та постановою Правління Пенсійного фонду України від 08.04.2016 № 7-1 (зареєстрована в Мінюсті України 26.04.2016 за № 633/28763).
 
Всі новини