Міжнародний проект з видачі продуктових ваучерів

  Увага! В четвер, 16 червня, Вінницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України розпочинає міжнародний проект «Україна – громадський неспокій» з видачі продуктових ваучерів внутрішньо-переміщеним особам.
  Проект здійснюється з метою поліпшення умов життя та соціального захисту внутрішньо-переміщених осіб з Криму, Донецької та Луганської областей і передбачає видачу продуктових ваучерів мережі «Сільпо» малозахищеним категоріям громадян з числа внутрішньо-переміщених осіб. На Вінниччині продуктові ваучери, еквівалентом в 1000 гривень, зможуть отримати 1500 осіб.
  Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, яка фінансує проект, визначила наступні категорії отримувачів:
 1. Багатодітні сім’ї ( троє та більше дітей до 18 років) за наявністю паспорту; документу, який засвідчує соціальний статус; свідоцтва про народження дітей, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.
 2. Інваліди 1-ї та 2-ї груп, віком до 70-ти років за наявністю паспорту та пенсійного посвідчення із зазначенням групи інвалідності, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.
 3. Одинокі годувальники з дітьми до 18 років за наявністю паспорту; довідки з УТСЗН, яка посвідчує соціальний статус; свідоцтва про народження дітей, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.
 4. Одинокі люди похилого віку (70 та більше років) за наявністю паспорта; пенсійного посвідчення; документу, який підтверджує самотнє проживання, копії довідки про реєстрацію у Вінницькій області.
  Отримати продуктові ваучери можна в приміщенні обласної організації Товариства Червоного Хреста України за адресою: м. Вінниця, вул. Грушевського, 12.
 Довідкову інформацію можна отримати за номерами: 050 250 48 67 та 068 850 32 74
Всі новини