Відбувся особистий прийом громадян Осмоловським Р. В.

  07.10.2016 року в приміщенні Могилів-Подільської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області відбувся особистий прийом громадян начальником Головного управління ДФС у Вінницькій області Осмоловським Русланом Васильовичем
  Начальник Головного управління ДФС у Вінницькій області Осмоловський Руслан Васильович зустрівся із керівниками підприємств, в т.ч. і сільгоспвиробниками та представниками малого бізнесу.
Відбулась зустріч із керівником приватного сільськогосподарського підприємства «Вікторія» - Єфремовим Анатолієм Михайловичем. Під час діалогу піднімались питання: формування актів звірки в електронному кабінеті платника та перспективи оподаткування сільгоспвиробників у 2017 році.
  Завидовського Олега Володимировича – приватного підприємця цікавило питання сплати та нарахування податку на нерухоме майно, яке фактично не використовується, а також порядок нарахування та сплати транспортного податку.
  Крижанівського Івана Васильовича – керівника фермерського господарства «Явір» турбувало, яких змін слід очікувати сільськогосподарським товаровиробникам в частині сплати ПДВ з 01.01.2017 року. Чи можливо внести пропозиції щодо повернення спец режиму, згідно якого сільськогосподарські підприємства перераховували б ПДВ на спец рахунки, так, як це сприятиме розвитку аграрного сектору економіки. Також, є потреба у перегляді самого механізму адміністрування ПДВ для виробників сільськогосподарської продукції.
  Всі вони отримали повну, змістовну та вичерпну відповідь на свої запитання. Начальник Головного управління ДФС у Вінницькій області Осмоловський Руслан Васильович зазначив, що головне завдання податківців – чути людей, радитися із ними,  дослухатись до їх порад та звернень, удосконалювати систему податків так, як того очікують платники податків. Наша робота спрямована на створення сприятливих умов бізнес-середовища для підприємницької діяльності та здійснення фінансово-господарської діяльності промислових підприємств та аграріїв.
 
Сектор організації роботи Могилів-Подільської ОДПІ ГУ ДФС у Вінницький області     
 
 
Всі новини