Відбулася 2 сесія 7 скликання

  Сьогодні  7 грудня відбулася 2 чергова сесія 7 скликання районної ради. На сесію були запрошені депутати районної ради, сільські та селищні голови, керівники підприємств та установ району. На сесії було розглянуто 26 питань. Були затвердженні рішення районної ради про регламент Томашпільської  районної ради, про президію районної ради, про утворення постійних комісій та про положення про постійні комісії та інші.
  Голова районної ради Дмитро Коритчук розпочав пленарне засідання і привітав усіх запрошених із професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні, побажав депутатському корпусу, сільським і селищним головам, секретарям і депутатам сільських рад успіхів в роботі на самоврядній ниві, подякував за самовідану працю на благо територіальних громад.
  Голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний приєднався до привітань із святом, зазначив, що тільки спільна праця виконавчої влади і органів місцнвого самоврядування сприяє розвитку громад і вирішенню проблем району.
  Начальник фінансового управління РДА Олександр Дорось доповів про районний бюджет на 2016 рік. Василь Бойко - начальник управління економіки РДА  проінформував про Програму соціального розвитку району на 2016 рік.
 
 
 
 
Всі новини