Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району

6  березня 2019 року в залі засідань відділу освіти районної державної адміністрації відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району.
 
На нараді розглянуті питання:«Про стан підвищення кваліфікації педагогічних та управлінських кадрів освіти у 2018 році при Комунальному вищому навчальному закладі «ВАНО». Зміст та технологія підвищення кваліфікації у 2019 році», «Про завдання з підготовки та проведення 3-денних навчально-польових зборів з юнаками та 3-денних навчально-практичних занять з дівчатами 11-х класів закладів загальної середньої освіти у 2018-2019 н.р.».
 
Головним спеціалістом відділу освіти районної державної адміністрації Чудак О.О. поінформовано керівників закладів освіти з питань, що піднімались на нараді Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, зокрема щодо підготовки до організованого завершення навчального року, святкування «останнього дзвоника» та проведення заходів щодо підготовки до ЗНО-2019. Також було доведено до відома керівників закладів освіти законодавчі, нормативно-правові документи, що регламентують роботу закладів освіти.
 
На нараді виступила начальник відділу освіти Томашпільської районної державної адміністрації Ревтюх С.В., яка наголосила на публічності закладів освіти, в частині розміщення інформації на веб –сайтах закладів.
 
Також обговорено питання внесення змін до Законів України «Про освіту» та до спеціальних законів «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», та ін., в зв’язку набранням чинності з 19 січня 2019 року Закону України від 18.12.2019 року № 2657-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)».
 
Начальник відділу освіти
райдержадміністрації                                               
С.В.Ревтюх
 
Всі новини