Відбулося засідання робочої групи по здійсненню заходів щодо виконання районного бюджету за 2020 рік

Сьогодні, в ресурсному Центрі розвитку громад Томашпільського району о 10.00 год. відбулося засідання робочої групи по здійсненню заходів щодо виконання  районного бюджету за 2020 рік  (далі – Робоча група).

У роботі засідання прийняли участь: заступник голови районної державної адміністрації Бандиш Наталія Іванівна – голова робочої групи, керівник апарату районної державної адміністрації  – Калась Віктор Іванович, директор комунального некомерційного підприємства «Томашпільська центральна районна лікарня – Горупашенко Ігор Савович, начальник Томашпільської державної  податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області –Кісь Сергій Миколайович, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району –Куржос Світлана Григорівна, директор Томашпільського районного центру соціальних служб–Поповська Яна Олександрівна, в.о. головного лікаря комунального підприємства «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» –Худик Світлана Олександрівна, керівники та бухгалтери структурних підрозділів районної державної адміністрації та комунальних закладів.

Згідно порядку денного, було розглянуто ряд питань, зокрема:

1. Про здійснення заходів щодо забезпечення сплати податку на доходи фізичних осіб установами, підприємствами та організаціями району за грудень 2020 року  у грудні місяці 2020 року на відповідні рахунки, з метою забезпечення захищених статей видатків бюджетних установ та дотримання чинного законодавства щодо перерахунку міжбюджетних трансфертів відповідно до заключених договорів на утримання дошкільних навчальних закладів та закладів культури та недопущення заборгованості станом на 01 січня 2021 року.

2. Щодо проведення роботи головними розпорядниками та розпорядникам бюджетних коштів районного бюджету в бік зменшення обсягів необхідного фінансування в грудні 2020 року, виходячи з реальних можливостей районного бюджету.

Заступник голови районної державної адміністрації, голова робочої групи Бандиш Н.І.поінформувала присутніх про те, що прийнято розпорядження голови райдержадміністрації  від16 грудня  2020 року №  214 «Про робочу групу по здійсненню заходів щодо виконання районного бюджету за 2020 рік», яким затверджено склад Робочої групи та визначено завдання.

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації, заступник голови робочої групи Дорось О.М. проінформував про причини невиконання районного бюджету.

В ході засідання, було вирішено оформити протокольне доручення за результатами роботи робочої групи, направити листи до підприємств, установ та організації щодо забезпечення сплати податку на доходи фізичних осіб за грудень 2020 року у грудні місяці 2020 року на відповідні рахунки з метою забезпечення захищених статей видатків бюджетних установ, а головним розпорядникам та розпорядникам бюджетних коштів районного бюджету переглянути в бік зменшення обсягів необхідного фінансування в грудні 2020 року, виходячи з реальних можливостей районного бюджету.

Всі новини