Спортивні новини району

 
Районний етап  Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»)
 
Нещодавно відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Учасники гри, шкільні рої юних джур, змагались у вправності виконувати стройові прийоми та проходженні маршем у колоні, втому числі з ройовою піснею, розкладати туристські намети та облаштовувати місце розташування в господарському та естетичному, санітарному та практичному планах, стрільби з пневматичної рушниці, подолання туристської смуги перешкод, силі і вправності з перетягування линви, знаннях з історії України, українського козацтва та українського війська, в знаннях та вміннях надавати долікарську допомогу у випадках травмування, поранення, враження електричним струмом, отримання опіків, отруєннях тощо. 
Готуючись до змагань, вони виконали серйозне домашнє завдання – провели та підготували звіти із добрих справ.
За підсумками всіх етапів найкраще справились зі всіма завданнями юні козаки Яланецької загальноосвітньої школи. Їхній рій, який взяв собі назву «Яланецькі козаки». В шести із восьми етапів гри вони вибороли призові місця. Рій «Козачата» Антонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів посів друге загальнокомандне місце. Третє місце дісталось Вилянському рою «Єдність».
Впродовж всієї гри панував дух змагальності, наполегливості та взаємопідтримки.
*****

Пройшли 2 календарних гри чемпіонатів області із футболу: команда ФК «Томашпіль» обіграла команду Гайсина із рахунком 5:1,  та команду  «Сатурн Вапнярка»  із рахунком 4:0.

На чемпіонаті України із рукопашного бою в м.Київ томашпільчанин Гнип Юрій виборов бронзову нагороду.

На чемпіонаті області із гандболу, що відбувся 20 квітня 2017 року  в м.Вінниця,  дівоча команда Гнаткова (тренер Анатолій Соколовський) виборола срібні нагороди.

Зіграно календарну гру дитячо-юнацької футбольної ліги (команда Томашполя зіграла із командою Тульчина із рахунком 1:1).

На чемпіонаті області із гирьового спорту команда району виборола перше місце в комплексному заліку. В особистому заліку здобуто три перших та одне друге місце.

В м. Чернівці  юнацька команда Вапнярки  поступилася місцевій команді  в календарній грі дитячо-юнацької футбольної ліги із рахунком 0:1. Футбольна команда «Сатурн Вапнярка» поступилась команді Тростянця із рахунком 0:2.

 На чемпіонаті області із хокею на траві юнацька команда (2003 р. н.) виборола 5 місце серед команд вікової групи (2001 р.н.).

 
 
 
 
 
 
 
Всі новини