Відбулась нарада при голові райдержадміністрації

    26 липня 2016 року в малому залі районної державної адміністрації відбулась нарада під керівництвом голови районної державної адміністрації стосовно участі в конкурсах інвестиційних проектів.
На нараді були присутні голова районної ради Дмитро Коритчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ району та сільські, селищні голови.
Зокрема обговорили участь в наступних проектах:
- Районної ради "Наші Мрії" – передбачає покращення надання соціальних послуг вразливим верствам населення с. Гнатків,
- с. Комаргород з проектом «Дощик, дощик  накрапає -  дах  в  садочку  протікає» - проект передбачає перекриття  даху  ДНЗ « Дзвіночок» с. Комаргород 
- Проект Районної ради «Створення належних умов для надання якісних соціальних послуг одиноким громадянам похилого віку в Томашпільському районі» - передбачає завершення комплексу зовнішніх та внутрішніх робіт по введенню в дію новозбудованого переходу-їдальні у стаціонарному відділенні для постійного або тимчасового проживання громадян похилого віку с. Комаргород.
- с. Вила проект має назву «Тепло – дітям!» - передбачає заміна вікон у Вилянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.
- с. Вербова з проектом «Спортивне життя і гарне тепло засіє у душах дитячих добро» - має на меті заміну вікон на енергозберігаючі  та створення спортивної кімнати в НВК «Вербівська   загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад».
- с. Високе проект «Подорож з ризиком для життя» - передбачає будівництво тротуару.
- селище  Томашпіль з проектом «Герої вічно житимуть серед нас» має на меті придбання та встановлення меморіального знаку загиблим учасникам АТО на центральній площі селища.
- с. Олександрівка проект по Створенню інформаційного забезпечення сільського населення та створення сучасних умов для відпочинку молоді в Олександрівському сільському будинку культури.
- с. Колоденка проект «Майданчик облаштуємо – радість дітям подаруємо» передбачає Облаштування ігрового майданчика на території Колоденського дошкільного навчального закладу «Капітошка».
 
Реалізація проектів ПРООН/ЄС “Місцевий розвиток орієнтований на громаду”:
- с.Високе -  ремонт даху у Височанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів,
роботи наближаються до завершення.
- с. Рожнятівка - заміна 53 віконних блоків на металопластикові в Рожнятівської ЗОШ I-II. Роботи розпочато.
- с. Гнатків - заміна 29 вікон та 3 дверних блоків в Гнатківській ЗОШ І-ІІІ ст.. Роботи завершено.
- с. Пилипи - Борівські -  ремонт  покрівлі Пилипи-Борівського ДНЗ. На сьогоднішній день вже підписана угода про надання грантових коштів та проведено тендер на визначення підрядника, найближчим часом буде підписано договори підряду.
 
    По Великорусавській сільській раді триває реалізацфя Швейцарсько-український проект DESPRO "Підтримка децентралізації в Україні" який передбачає реконструкцію водопровідної мережі по селу та дасть змогу залучити 1 020 тис. грн. коштів від DESPRO. Проект передбачає реконструкцію мережі водопостачання по селу Велика Русава протяжністю 15 км. Завершено роботи по одному із трьох каптажів, триває встановлення лічильників. 
    Крім того, подано два проекти для участь у конкурсному відборі інвестиційних проектів які можуть реалізовуватися за рахунок державного фонду регіонального розвитку у Вінницькій області, а саме: Створення умов для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району - Реконструкція частини нежитлової будівлі в міні - цех з переробки молока по вул. Гагаріна, 42, в с. Антонівка, Томашпільського району, Вінницької області. та Реконструкція спортивної зали районної дитячо – юнацької спортивної школи смт. Томашпіль.
 
Всі новини