Відбулося засідання «круглого столу»

  Сьогодні у  малій залі засідань районної державної адміністрації о 14.00 год відбулося  засідання «круглого столу» на тему «Соціальний та правовий захист учасників АТО та воїнів-афганців», яке провів перший заступник голови  районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук. Участь у круглому столі взяли керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась, начальники, спеціалісти управлінь та відділів районної державної адміністрації, представники  підприємств, установ та організацій району, засобів масової інформації, громадськість.
  На початку зібрання з вступним словом до присутніх звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук.
 В ході засідання учасники зібрання також заслухали та обговорили ряд питань, щодо соціального і правового захисту учасників АТО та воїнів-афганців. Про санаторно-курортне лікування, соціально-психологічну реабілітацію учасників АТО, порядок призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг ознайомила присутніх заступник начальника управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації  Олена Балдинюк.
  Заступник начальника відділу Держгеокадастру в Томашпільському районі Олена Сапун наголосила про порядок отримання земельних ділянок учасниками АТО та воїнами-афганцями.
  Про профільне навчання для учасників АТО та про послуги які надає районний центр зайнятості доповіла начальник відділу взаємодії з роботодавцями  районного центру зайнятості Людмила Притула.  
  Крім того, учасники антитерористичної операції  та воїни-афганці мали можливість отримати відповіді від керівників  відповідних служб на хвилюючі їх запитання.
  По закінченні круглого столу  Віктор Ставнійчук звернувся до керівників підприємств, установ та організацій району з проханням  максимально допомагати усім військовослужбовцям та членам їх сімей, вирішувати усі нагальні проблемі, які їх турбують.  
 
 
 
 
Всі новини