Відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Важливість професії лікаря переоцінити важко! До лікарів люди ставляться завжди особливо, вони їх цінують і поважають. У руках лікаря перебуває людське життя. Особливо, тепер, у важкий період боротьби з пандемією коронавірусу СOVID-19, бо лише завдяки самовіддачі та жертовності наших медичних працівників, нам вдається боротися з цим лихом. 
Напередодні свята Дня медичного працівника, 19 червня 2020 року, голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, керівник апарату районної державної адміністрації Віктор Калась, голова районної ради Дмитро Коритчук, представник народного депутату України Лариси Білозір - Тетяна Юзвак та керівництво Томашпільської ОТГ завітали до Томашпільської центральної районної лікарні, аби привітати наших лікарів з їх професійним святом.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, висловивши працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість. Він побажав всім міцного здоров’я, родинного тепла, затишку, нових успіхів у благородній справі і вдячних пацієнтів.
Відповідно до розпорядження голови державної адміністрації від 16 червня 2020 року № 93 "Про відзначення в районі дня медичного працівника", з метою гідного вшанування самовідданої праці, високого рівня професійної майстерності, вагомого особистого внеску у справу охорони здоров’я, було нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради з виплатою грошової винагороди, медичних працівників Томашпільської центральної районної лікарні, Томашпільського районного медичного центру первинної медико – санітарної допомоги та Томашпільського відділення екстреної медичної допомоги.
 
 
Всі новини