Відбулася колегія відділу освіти райдержадміністрації

16 червня 2015 року відбулася колегія відділу освіти та нарада керівників загальноосвітніх закладів. У засіданні зібрання взяв участь голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний. Він ознайомив учасників з основними завданнями, над якими працює державна районна адміністрація, зокрема зупинився на освітянських проблемах.
На розгляд колегії відділу освіти було винесено наступні питання:
1.Про підсумки методичної роботи в закладах освіти району в 2014-2015 навчальному році та завдання на 2015-2016 навчальний рік.
2.Про стан управлінської діяльності адміністрації школи по забезпеченню державних вимог щодо рівня знань, умінь і навичок учнів з інформатики в початкових класах шкіл району.
3.Про стан управлінської діяльності адміністрації школи по забезпеченню державних вимог щодо рівня знань, умінь і навичок учнів з іноземної мови в школах району.
4. Про стан управлінської діяльності адміністрації школи по забезпеченню державних вимог щодо рівня знань, умінь і навичок учнів з предмету «Захист Вітчизни» в школах району.
5.Про підсумки районної спартакіади школярів.
На нараді керівників загальноосвітніх навчальних закладів розглядались такі питання:
1.Аналіз стану злочинності, бездоглядності, жебрацтва та інших негативних явищ серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів ( за даними КМСД).
2.Про моніторингове дослідження з літературного читання учнів 2-х класів шкіл району.
3.Про підсумки проведення ІІ-го етапу Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської та студентської молоді «А ми тую славу збережемо».
4.Про розвиток позашкільної освіти в районі.
5.Про підсумки проведення державної підсумкової атестації в закладах освіти району.
 
 
 
 
Всі новини