Пройшов футбольний турнір, присвячений пам’яті Віктора Саванчука

  Вже стало традицією  у липневі дні проводити футбольний турнір, присвячений пам’яті Віктора Саванчука. Це чергова нагода з вдячністю й згадати подвиг молодого земляка, спортсмена-футболіста. Організаторами заходу виступили сільський голова Микола Савчук, депутат сільської ради Богдан Яцій та яланецька футбольна команда, які підготували місцевий стадіон до приїзду гостей – футболістів з Рожнятівки, а також з Качківки й Дзигівки Ямпільського району. На турнір завітали також підполковник Микола Зарічний, учасник бойових дій у зоні проведення АТО Михайло Скупий, бойові побратими Віктора Василь Мороз та Євген Одайник, начальник відділу фізичної культури та спорту райдержадміністрації Григорій Слободян. 
  Під палючим літнім сонцем, 24 липня, гра виявилася не менш запеклою і водночас цікавою. За підрахунками судді, роль якого цьогоріч дісталася одному з кращих футболістів області Валентину Кучковському, перше місце виборола команда з Дзигівки, якій перехідний кубок переможця вручив батько загиблого земляка Юрій Саванчук. Срібло залишили  удома яланчани, бронзу вибороли футболісти з Качківки. Від сільського голови команди отримали грамоти, які вручали бойові друзі Віктора Саванчука. А рожнятівські спортсмени додому відправились з дипломом за активну участь у грі. «Кращим голкіпер» став воротар дзигівської команди, а «Кращим гравцем» -  Василь Мороз, який із другом також брав участь у турнірі.
  По завершенні спортивного свята всі бажаючі скуштували смачної козацької юшки, яка підняла бойовий дух гравців та повернула сили після виснажливого футбольного матчу. 
 
Всі новини