Поїздка до сімейного парку « Дитяча планета»

Родина – це найсвятіше, що має людина. Ніжні материні руки, тепла батькова посмішка, тверде повчальне слово. Це в ідеалі. Проте в сучасному суспільстві гостро постає проблема повноцінної та відповідальної родини. Родина, в якій зростають самі діти без батька чи матері, в якій один з батьків вживають алкоголь, в якій дітей доглядають бабусі з дідусями, в якій батько не сплачує аліменти і в якій зростає багато дітей.  Для таких дітей хочеться зробити свято, чимось їм допомогти.
І тому з метою підтримки багатодітних та малозабезпечених сімей в області було проведено свято « Ми – одна сім'я! Ми – одна родина!» Діти відпочивали у сімейному парку дозвілля « Дитяча планета». Організатори свята розповіли учасникам про Міжнародний день сім'ї, провели цікаві конкурси, за участь в яких вони були  нагороджені призами. Також діти розважалися на атракціонах та батутах. Наприкінці свята дітям були вручені солодкі подарунки від організаторів свята.
Пам’ятаймо, що  діти – це найдорожчий скарб! Тому робімо кожен їхній день незабутнім та святковим для цього ми прийшли в цей світ і стали батьками.
 
Фахівець із соціальної роботи                             Полтавська Г.Ю.
 
 
Всі новини